Sponsors

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Social Media

Zoeken

Laatste Nieuws

Winnaars dekencompetitie blij met deken en waardebonnen

De dekencompetitie is met de laatste dressuurwedstrijd van zondag 25 maart gestreden en de winnaars zijn gelukkig met hun fraaie uitrijdeken.

En dat zijn: pony's klasse B Amy Tan met Lucky en klasse M Maudi Baas met Idem Dito;
paarden klasse B Madelon Baas met Sophia B.R. en klasse M Naomi Boogaard met Gilroy. 
Gefeliciteerd met jullie zege en mooie uitrijdeken én iets anders moois of nuttigs wat je kunt kiezen voor je verdubbelde prijzengeld in de vorm van een cadeaubon, gesponsord door Ruitersport de Vlashoeve Koewacht!

dekencomp 20172018 ponydekencomp 20172018 maudidekencomp 20172018 madelon29693664 1627994760630618 295663609 o

Kampioenen gehuldigd op de Algemene Ledenvergadering

Terugblik Algemene Ledenvergadering

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op donderdagavond 8 maart zijn alle actuele zaken voorgelegd aan de vereniging: ledensamenstelling, inkomsten, uitgaven, investeringen, contributiebijdragen en geplande evenementen, en zijn plannen gemaakt het wensenlijstje van de club concreet gestalte te geven. Allereerst werd een minuut stilgestaan, letterlijk en figuurlijk, bij het overlijden van onze trouwste barruiter enige maanden geleden, Adrie Bolleman. Onze kampioenen indoor dressuur en springen zijn gehuldigd: dressuur Maudi Baas, kampioen B D-pony's en kampioen M1 D-pony's, Sofie Rouw, kampioen L2 B-pony's, en Zoë de Booij reservekampioen L2 paarden, en springen Sarah de Kraker, ZZ d-pony's en Nina de Haas, L paarden. Aanwezige kampioenen Maudi, Sofie en Sarah werden de hand geschud door onze voorzitter Wilco Vinke en kregen een presentje overhandigd. 

algemene ledenvergadering 080318 kampioenenponysalgemene ledenvergadering 080318 sarahdekakeralgemene ledenvergadering 080318 sofierouw

RSV Axel is blij eindelijk een nieuwe voorzitter van de Huishoudelijke, ofwel Facilitaire Dienst zoals de nieuwe benaming luidt, te mogen verwelkomen. Knud van Eijk heeft zich hiervoor beschikbaar gesteld. Hij wordt hierbij tevens bestuurslid. Jacques gaat de boel de komende weken overdragen. Knud, succes!

Om Yvonne bij te staan met de kasboekcontrole bood Anneke de Booij zich spontaan aan en ook dat werd unaniem toegejuicht.

Een speciaal bedankje ging uit naar Ingrid en Tonny die zich onbaatzuchtig tijdens de schaatspret ter beschikking stelden om de kantine te draaien. Zij werden blij verrast met de kadobon voor Mia's. 

algemene ledenvergadering 080318 bedankjebertossi

 

 

 

 

 

 

Speciaal voor onze kinderen: Paasspelen 2018

Speciaal voor onze kinderen organiseren wij elk jaar de Paasspelen. 

Paaseieren zoeken, verse wafels snoepen, pony's versieren, een proefje oefenen, en als afsluiter maken we er samen een prachtige paasshow op de pony's van! De Paasspelen houden we dit jaar op zaterdag 31 maart. Alle kinderen met een pony mogen meedoen, lid of geen lid. En het kost niks. Het enige vereiste is dat je je kind opgeeft via evenementen.rsv.axel @ gmail.com. Wat een feest!

paasspelen 2018 uitnodiging

Algemene ledenvergadering

Op donderdag 8 maart houden wij een algemene ledenvergadering 

in onze kantine van ons clubgebouw aan de Boslaan 2 in Axel. Op deze bijeenkomst wordt de actuele stand van zaken uiteengezet en worden de Zeeuwse kampioenen indoor gehuldigd. Alle leden, wees van harte welkom!

De agendapunten vindt u in de Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 8 maart 2018.

Dressuurclinic 25 februari en 22 april door wedstrijdamazone/dressuurtrainster Stephanie de Frel

Wil jij groeien in de dressuursport? Wil jij leren, verbeteren, perfectioneren, net dat beetje extra meekrijgen? Doe dan mee aan de dressuurclinic van Zeeuws en nationaal kampioen ZZ Licht 2017 en instructrice Stephanie de Frel op zondag 25 februari en/of 22 april.

Deze getalenteerde, zeer ervaren Zeeuws-Vlaamse dressuuramazone rijdt in de hogere klassen dressuur, nationaal en internationaal, en heeft oog voor alles wat elke dressuurruiter tegenkomt in de ontwikkeling en groei van het juist uitvoeren van gymnastische dressuuroefeningen en –proeven. Heel haar leven draait om het dressuurmatig trainen van jonge paarden op dressuur- en handelsstal VMF Stables in Ellemeet naar de hoge niveaus (Grand Prix) en ze aarzelt niet haar ervaring en kennis te delen met andere dressuurenthousiastelingen, op welk niveau dan ook.

Laat je begeleiden, inspireren en verbeteren door deze gepassioneerde wedstrijdamazone en dressuurtrainster! RSV Axel geeft je die kans door twee clinics te organiseren, een in februari en een in april. Je kunt je opgeven voor een ervan, maar ook voor beide. Dat laatste heeft als voordeel dat je in de tweede clinic kunt zien hoe je gevorderd bent met je verbeterpunten! Je rijdt in de clinics samen met nog een andere combinatie en hebt 45 minuten instructie. De kosten voor deelname aan de clinic zijn voor leden € 35,=, voor niet-leden €45,= per combinatie per les. De clinic is voor zowel gemotiveerde paarden- als ponyruiters. Toeschouwers zijn zoals altijd welkom, de kantine is open!

Je opgeven voor de clinic van 25 februari kan tot 18 februari via het e-mailadres evenementen . rsv. axel @ gmail. com. Voor de clinic van april is de uiterlijke inschrijfdatum 15 april. Locatie: rijhal RSV Axel, Boslaan 2 Axel.

Opgeven = betalen. Vol = vol!

stephanie de frel

(C) RSV Axel (2015)