Sponsors

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Social Media

Zoeken

Laatste Nieuws

Dressuurclinic 25 februari en 22 april door wedstrijdamazone/dressuurtrainster Stephanie de Frel

Wil jij groeien in de dressuursport? Wil jij leren, verbeteren, perfectioneren, net dat beetje extra meekrijgen? Doe dan mee aan de dressuurclinic van Zeeuws en nationaal kampioen ZZ Licht 2017 en instructrice Stephanie de Frel op zondag 25 februari en/of 22 april.

Deze getalenteerde, zeer ervaren Zeeuws-Vlaamse dressuuramazone rijdt in de hogere klassen dressuur, nationaal en internationaal, en heeft oog voor alles wat elke dressuurruiter tegenkomt in de ontwikkeling en groei van het juist uitvoeren van gymnastische dressuuroefeningen en –proeven. Heel haar leven draait om het dressuurmatig trainen van jonge paarden op dressuur- en handelsstal VMF Stables in Ellemeet naar de hoge niveaus (Grand Prix) en ze aarzelt niet haar ervaring en kennis te delen met andere dressuurenthousiastelingen, op welk niveau dan ook.

Laat je begeleiden, inspireren en verbeteren door deze gepassioneerde wedstrijdamazone en dressuurtrainster! RSV Axel geeft je die kans door twee clinics te organiseren, een in februari en een in april. Je kunt je opgeven voor een ervan, maar ook voor beide. Dat laatste heeft als voordeel dat je in de tweede clinic kunt zien hoe je gevorderd bent met je verbeterpunten! Je rijdt in de clinics samen met nog een andere combinatie en hebt 45 minuten instructie. De kosten voor deelname aan de clinic zijn voor leden € 35,=, voor niet-leden €45,= per combinatie per les. De clinic is voor zowel gemotiveerde paarden- als ponyruiters. Toeschouwers zijn zoals altijd welkom, de kantine is open!

Je opgeven voor de clinic van 25 februari kan tot 18 februari via het e-mailadres evenementen . rsv. axel @ gmail. com. Voor de clinic van april is de uiterlijke inschrijfdatum 15 april. Locatie: rijhal RSV Axel, Boslaan 2 Axel.

Opgeven = betalen. Vol = vol!

stephanie de frel

(C) RSV Axel (2015)